Фото УНІАН

В Україні запрацював Єдиний інформаційно-довідковий центр Судової влади. Про це повідомляє прес-центр судової влади України.

Читайте такожГлава Венеціанської комісії прокоментував судову реформу в УкраїніПовідомляється, що за єдиним безкоштовним номером 0 800 501 492 можна отримати, зокрема, інформацію про стан розгляду судових справ; про етапи руху справи за запитом учасників судового процесу; консультацію про умови подання та реєстрації звернень та запитів до судових установ; про умови розрахунку судового збору та можливі способи його сплати; про перелік можливих державних та приватних установ, що надають правову (безкоштовну або на платній основі) допомогу в разі виникнення юридичних питань.

"На сьогодні єдиний контакт-центр надає громадянам можливість отримати інформацію телефоном. При цьому найближчим часом планується розширення переліку засобів онлайн-комунікації із запитувачами шляхом використання мобільних додатків миттєвих повідомлень, а також автоматичних систем самообслуговування", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Згідно з інформацією, отримати консультацію можна з 9:00 до 18:00 (понеділок–четвер) та з 9:00 до 16:45 (п’ятниця). Водночас інформація в автоматичному режимі надається центром цілодобово.