Ілюстрація REUTERS

Окружний адміністративний суд Києва відмовив лідеру "Руху нових сил" Михеїлу Саакашвілі у задоволенні позову проти Управління Державної міграційної служби України у Київській області про скасування відмови в оформленні документів для вирішення питання про визнання політика особою, яка потребує додаткового захисту.

Читайте такожЙмовірний замах: астролог прогнозує Саакашвілі несприятливий період

Як передає кореспондент УНІАН, суддя Тетяна Скочок оголосила вступну та резолютивну частини судового рішення. “Окружний адмінсуд Києва, розглянувши адміністративну справу за позовом Михеїла Саакашвілі до Управління Державної міграційної служби України у Київській області про визнання протиправним та скасування рішення від 1 листопада 2017 року, вирішив у задоволенні позовних вимог Саакашвілі до Управління ДМС у Київській області відмовити повністю. Рішення може бути оскаржене до суду апеляційної інстанції”, - сказано в ухвалі суду, яку зачитала Скочок.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 3 січня, Окружний адмінсуд Києва розглядав по суті позов Саакашвілі до Управління ДМС у Київській області, яке 1 листопада 2017 року відмовило йому в оформленні документів для вирішення питання про визнання особою, яка потребує додаткового захисту.