У ГПУ повідомили, що затримано також Н.Ігнатченко та А. Фролова / фото УНІАН

Під час розслідування кримінального провадження щодо злочинної організації екс-президента Віктора Януковича затримано голову наглядової ради «Вернум банку» Наталію Ігнатченко та ще одного фігуранта Фролова.

Читайте такожГПУ оголосила в розшук Азарова та Арбузова

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

«Затримано також Н.Ігнатченко та А. Фролова, які підозрюються у відмиванні через підконтрольні підприємства-нерезиденти коштів, здобутих членами ОЗУ. Сьогодні їм обирається запобіжний захід у вигляді тримання під вартою або застава у розмірі 1 млрд грн», - заявив Луценко.

У коментарі УНІАН прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган зазначила, що «о 15.00 в Печерському суді на вул. Гайцана починається судове засідання, де обиратимуть запобіжний захід Ігнатченко, яка фігурує у даній справі. За словами Сарган, вона дуже тісно пов’язана з тими оборудками із закупівлі вишок під кодовою назвою «вишки Бойка», де Бойка немає» і підтвердила, що дана особа причетна до «Вернум банку».

«Пан Фролов – це один із поручителів даної особи Ігнатченко, але він не настільки важливий, як пані Наталія Ігнатченко», - додала речниця генпрокурора.