Сьогодні народні депутати України почнуть засідання з голосування щодо законопроектів про підвищення соціальних стандартів, якщо парламентська трибуна буде розблокована.

Вчора ВР не вдалося прийняти жодних рішень щодо законопроектів про підвищення соціальних стандартів, оскільки депутати з фракції Партії регіонів заблокували парламент, протестуючи проти зміни способу голосування з електронного на персональний.

В той же час, за словами голови ВР Володимира ЛИТВИНА, якщо парламент буде розблокований, то депутати почнуть голосувати підняттям рук за законопроекти щодо підвищення соціальних стандартів.

Відео дня

«Це рішення не скасовано, а тим більше, я вважаю, що в цьому питанні потрібно раз і назавжди поставити крапку», - додав В.ЛИТВИН.

Як повідомляв УНІАН, вранці 22 вересня народні депутати вирішили, що голосуватимуть за проекти законів, які стосуються соцстандартів, не за допомогою системи «Рада», а підняттям рук і вголос підтверджуючи свою позицію щодо законопроекту. За дане рішення проголосували 240 із 442 народних депутатів, зареєстрованих в залі.