Кандидат на пост Президента України, лідер “Фронту змін” Арсеній ЯЦЕНЮК не підтримуватиме ні Юлію ТИМОШЕНКО, ні Віктора ЯНУКОВИЧА.

Про це він сказав на прес-конференції, повідомили УНІАН у прес-службі А.ЯЦЕНЮКА.

Він заявив, не буде “прем`єром ні при ЯНУКОВИЧІ, ні при ТИМОШЕНКО”. “Так само я не збираюся нікого з них підтримувати. Я можу підтримувати тільки Україну і той курс, з яким я йду на президентські вибори. А вони повинні відійти в минуле», - підкреслив А.ЯЦЕНЮК.

Відео дня

А.ЯЦЕНЮК наголосив, що його програма і виборча кампанія, на відміну від усіх його опонентів, є змістовною. «У мене була не «пластмасова» кампанія. Так, вона була непроста, тому що вона була змістовна, ідеологічна», - додав він.

За його словами, “штаби ТИМОШЕНКО та ЯНУКОВИЧА спрямували багато зусиль на те, щоби викинути «третього». Він додав, що «була побудована велетенська машина – я відчув на собі особисто всі «приємні і позитивні» речі цієї виборчої кампанії”. “Весь бруд, який міг бути, - все вилили”, - сказав він. За його словами, “такі правила української політики сьогодні”, але він “прийшов, щоб ці правила змінити”.

Як сказав А.ЯЦЕНЮК, виборча кампанія його опонентів “не мала змісту”. “Почитайте їхні програми: «за все хороше проти всього поганого», - додав він. При цьому він визнав: “Моя програма складна, бо вона змістовна, її треба читати і зрозуміти».

За його словами, коли він вів кампанію, то не обіцяв, бо “це зроблять ТИМОШЕНКО з ЯНУКОВИЧЕМ, бо у них це добре виходить”. Він додав, що хоче, щоб люди “пробудилися, піднялися з колін, усвідомили свою відповідальність не тільки за себе і свою сім`ю, але й за країну в цілому».

За словами А.ЯЦЕНЮКУ, він робив усе, щоб його “вибирали не за принципом “подобається чи не подобається”, а за принципом “здатна ця людина змінити країну чи не здатна”.

А.ЯЦЕНЮК наголосив, що українцям вже досить обирати між меншим і більшим злом. «Як зло може бути меншим чи більшим? Воно просто зло. Яка різниця, яке воно? Вибір «або ТИМОШЕНКО, або ЯНУКОВИЧ» - це вибір одного й того самого – вибір зла. Я їх не розмежовую», - заявив він і додав, що не підтримає жодного з цих двох політиків.