Пообідавши народні депутати перебуватимуть біля приміщень парламенту, уряду та Конституційного Суду.

Як передає кореспондент УНІАН, на зборах народних депутатів, що відбулись одразу після ранкового засідання парламенту, народний депутат з Партії регіонів Василь КИСЕЛЬОВ звернувся до народних депутатів від коаліції, щоб вони пообідали і після цього взяли участь у чергуванні.

За його словами, біля ВР мали б чергувати 15 народних депутатів із СПУ, 15 із КПУ – біля Кабінету міністрів України, а всі інші, зокрема народні депутати із фракції Партії регіонів, щоб чергували біля Конституційного Суду.

Відео дня

В.КИСЕЛЬОВ повідомив, що є інформація, що представники опозиції будуть намагатися після виходу суддів із КС «провокувати бійку» як це було сьогодні вранці.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні ряд суддів Конституційного Суду, а також учасники конституційного процесу не змогли своєчасно потрапити в приміщення Конституційного Суду, де о 9.30 мало початися засідання з розгляду справи щодо указу Президента про розпуск ВР.

Приміщення суду пікетували близько 10 тисяч прихильників опозиції і коаліції.

При цьому, співробітники спецпідрозділу міліції побили присутніх біля приміщення КС народних депутатів України. Тілесних ушкоджень зазнали депутати Давид ЖВАНІЯ, Олег ЛЯШКО, Володимир КАРПУК, Зіновій ШКУТЯК, стверджують у прес-службі «Нашої України».

Одразу по цьому Департамент зв’язків з громадськістю МВС України заявив, що “заходи фізичного впливу” щодо присутніх біля Конституційного Суду міліція сьогодні не застосовувала.