Олександр Ткаченко Нардеп з КПУ, колшній голова ВР Олександр Ткаченко пропонує звільнити все керівництво країни, щоб Україною правили лідери 5 депутатських фракцій нинішнього парламенту. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, він заявив, виступаючи в парламенті.

«Давайте ми прийдемо до консенсусу і відмовимося від виборів, але давайте домовимося так: керівництво парламенту подає у відставку, керівництво Кабміну подає у відставку, Президент теж подає у відставку, сідають 5 керівників депутатських фракцій, ми з вами знаходимо спільну мову... і ми з вами вирішуємо долю України», - сказав Ткаченко.

За його словами, в умовах існування парламентсько-президентської республіки нардепи самостійно зможуть домовитися про внесення змін до Конституції, згідно з якими парламент обиратиме Президента, Рада зможе вибрати нового голову парламенту і Кабмін, а також по два заступники кожному керівнику фракцій.

Відео дня

«Я думаю, що нам не треба буде витрачати кошти на те про що йдеться сьогодні. Нам не треба буде насилувати український народ», - сказав Ткаченко.

За його словами, народ не піде на вибори, хоч би тому, що збиратиме урожай на полях, удвічі менше ніж зазвичай. «Голодна людина про майбутнє не думає і треба пам`ятати про це», - підкреслив депутат.