Представник партії «Наша Україна» Ксенія ЛЯПІНА вважає, що на сьогодні з боку представників коаліції здійснюється політичний тиск на членів Центральної виборчої комісії. Про це вона заявила сьогодні в інтерв’ю журналістам.

Як передає кореспондент УНІАН, за словами К.ЛЯПІНОЇ, це впливає негативним чином на діяльність Центрвиборчкому, оскільки вони діляться «на бажаних коаліції, і небажаних коаліції». «Все це може призвести до того, що робота ЦВК не буде такою ефективною, як хотілося б», - сказала К.ЛЯПІНА.

Коментуючи сьогоднішнє оголошення заяв народних депутатів про вихід із фракцій НУ і БЮТ, вона наголосила, що це було «черговим знущанням». «Це називається проводити хірургічну операцію без наркозу», - наголосила К.ЛЯПІНА.

Відео дня

При цьому, за її словами, сьогоднішнє оголошення заяв підтверджує, що О.МОРОЗ визнав легітимність з’їздів, на яких народні депутати були позбавлені своїх повноважень.

Крім того, заявила К.ЛЯПІНА, ні у кого не виникає сумнівів, що питання про припинення повноважень депутатів і обнуління списків політичних блоків є правомірним. Таким чином, наголосила вона, усі розмови про намір ЦВК зареєструвати нових народних депутатів замість тих, що вибули, є «маніпуляцією».