В’ячеслав Кириленко Лідер партії “Наша Україна” В’ячеслав КИРИЛЕНКО не виключає, що лідерів виборчого списку блоку “Наша Україна” визначатиме Президент України Віктор ЮЩЕНКО.

Таку думку В.КИРИЛЕНКО висловив у інтерв’ю газеті «Дзеркало тижня»(№ 23 (652) 16-22 червня 2007 року).

“Блок, який створюється, є блоком пропрезидентських політичних сил. Тому не виключено, що останнє слово буде за Віктором Андрійовичем (Віктором ЮЩЕНКОМ)”, - сказав В.КИРИЛЕНКО.

Відео дня

Водночас, лідер “Нашої України” стверджує, що питання лідера, а також першої п’ятірки та першої десятки навіть не обговорювалося. “Я це можу засвідчити як людина, котра брала участь в усіх без винятку раундах відповідних переговорів. Обговорювалися лише питання угоди та ключових політичних документів”, - підкреслив він.

В.КИРИЛЕНКО також вважає, що визначення лідера та першої десятки виборчого списку не стане причиною розбіжностей поміж партіями, які входять до блоку. “Не пересварилися досі - сподіваюся, що цього не станеться і в майбутньому. Власне угоду про створення блоку та головні принципи погоджено. Решта - похідне. Є низка складних питань, розв’язуючи які, треба врахувати думку всіх учасників процесу. Ми повинні розв’язати їх без жодних ускладнень для суспільства”, - пояснив лідер “Нашої України”.

Він також підтвердив, що розподіл квот, оприлюднений пресою (54% - «Нашій Україні», 25% - «Самообороні» та 21% - «Правиці») є остаточним.