Ігор Луценко

Про це УНІАН повідомили у прес-службі партії «Батьківщина».

«На телефони оперативного штабу Євромайдану надходять дзвінки від громадян з проханням підтвердити інформацію, розповсюджену в соціальних мережах, про банківські реквізити, за якими можна перераховувати кошти на допомогу мітингувальникам. Люди готові допомагати, але хочуть бути впевненими, що їхні кошти підуть за призначенням», - наголосили у прес-службі.

На тему: На Майдані Незалежності стоять більше двох тисяч людей, серед них багато студентів

Відео дня

Зокрема, у «Батьківщині» зазначили, що оперативному штабу Євромайдану нічого невідомо про те, хто саме через соціальну мережу фейсбук закликає перераховувати кошти на сторінці за цією адресою: https://www.facebook.com/EuroMaydan/posts/524571084305900.

Зокрема, у зверненні вказуються реквізити на ім’я активіста організації "Збережи старий Київ" Ігора Луценка.

«З огляду на це, закликаємо ініціаторів збору коштів на цій сторінці у фейсбук публічно заявити про себе, а до того часу переконливо просимо громадян обережно ставитися до таких пропозицій, які можуть дискредитувати Євромайдан та знищити довіру людей», - сказано у заяві.

У прес-службі також заявили, що для всіх охочих фінансово допомогти мітингувальникам банківські реквізити будуть оголошені на Євромайдані, а також інформацію можна буде отримати на офіційному Інтернет-представництві партії «Батьківщина».