Сергей Глазьев и Виктор Медведчук

Водночас в «Українському виборі» повідомили УНІАН, що не можуть підтвердити або спростувати цю інформацію, пославшись на "технічні проблеми" і відсутність зв'язку з Медведчуком.

Тим часом, на офіційному веб-сайті "Українського вибору" в повідомленні, опублікованому від імені Президії територіальної ради «Українського вибору» в Криму від 27 лютого 2014 року, сказано, що рух виступає за "цілісну, єдину Українську державу, з широкими економічними і соціально-культурними повноваженнями Автономії".

Читайте такожПарламент Криму призначив премєром Автономії лідера "Русского единства"

Відео дня

“Сьогодні основне наше завдання в містах, районах і селищах - це надання допомоги органам місцевого самоврядування і органам місцевої державної влади в забезпеченні збереження власності, недопущенні провокацій, розпалювання сепаратистських настроїв, порушень громадського порядку”, - зазначають в організації.

Як повідомляв УНІАН, вранці 27 лютого в Сімферополі невідомі захопили парламент і уряд автономії і встановили на будівлях російські прапори. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "теракт".

Читайте такожПутін у розмові з Обамою зобовязався поважати територіальну цілісність України – Керрі

Близько півтисячі людей з прапорами Росії і Криму біля парламенту вимагала призначити референдум про державну належність автономної республіки.