Олег Царьов

Народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич закликав правоохоронні органи знайти та покарати людей, які напередодні не допустили кандидата у президента від ПР Михайла Добкіна на телепрограму і напали на іншого кандидата Олега Царьова.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Шуфрис сказав у своєму виступі у парламенті.

Шуфрич зазначив, що Добкіну завадили потрапити на ефір телепрограми “Свобода слова” телеканалу ICTV, і його “брутально принизили”.

Відео дня

Читайте такожДобкіна облили зеленкою і обсипали борошном

“Сьогодні ми вимагаємо від влади забезпечення прозорого реального виборчого процесу”, - сказав депутат.

Шуфрич також закликав притягнути до відповідальності людей, які напередодні напали на Царьова біля будівлі телеканалу.

“Напали на нього, завдали йому фізичної шкоди”, - додав він.

Читайте такожЦарьова відвезли в ГПУ. Він подякував "Правому сектору" за порятунок

Cвоєю чергою в.о. президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов закликав громадян не вчиняли будь-яких насильницьких дій проти кандидатів у президенти, а самих кандидатів - утримуватися від сепаратистських виступів, що розхитують ситуацію.

Як повідомляв УНІАН, 14 квітня у Києві під студією телеканалу ICTV зібралися представники Автомайдану і ветерани війни в Афганістані, які не пускали у студію кандидата у президенти Добкіна і чекали виходу Царьова.

Добкіна облили зеленкою та обсипали борошном.

Читайте такожПрес-служба Царьова заявляє, що він у тяжкому стані після побиття

Царьова закидали яйцями, зробили коридор ганьби, за яким він пройшов під вигуки: "Ганьба!", "На коліна!" тощо. Пізніше його, не дочекавшись автозаку, посадили в автомобіль і відвезли в відвезли у Генеральну прокуратуру. Спочатку в будівлю Генпрокуратури не пускали пресу, потім журналістів пустили в будівлю, і до них вийшов Царьов. Він був роздягнутий по пояс зі слідами побоїв.