Кличко взяв участь у мітингу з кадетами

Вихованці Київського військового ліцею імені Івана Богуна, ліцею-інтернату №23 "Кадетський корпус" та інших навчальних закладів столиці пройшли урочистим маршем, продемонстрували навички стройової підготовки та поклали квіти до Меморіалу Слави, повідомляє ТСН.

"Я хочу привітати хлопців, які в настільки юному віці одягли військову форму. Найважливіше для вас - захищати Вітчизну. Готуйтеся до цього. Така підготовка вкрай важлива. Кожен з повагою ставиться до людини, який стає на захист Вітчизни. Від військових сьогодні і вас - військових у майбутньому - залежить мир і спокій", - звернувся Віталій Кличко до кадетів.

Читайте такожУ Кличка вважають, що відродження оборонної промисловості убезпечить країну від зовнішньої агресії
Політик зазначив, що сьогодні вкрай важливо забезпечити якісну підготовку майбутніх військових, адже саме від них залежить захист України та її цілісності.

Відео дня

"Ви як майбутні військові вчіться не по книжках, а на реальних подіях навколо вас. Винесіть з цих подій правильні уроки. Країна повинна бути сильною, щоб не боятися нікого, і мудрою, щоб не виявляти агресію", - підкреслив Кличко.