Медведчук  Кучма

Про це повідомляє прес-служба Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

"У Донецьку спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зустрілася з міністром інформації" так званої "Донецької народної республіки", який повідомив місії, що Віктор Медведчук, який раніше обіймав посаду голови Адміністрації колишнього Президента Леоніда Кучми, був нещодавно призначений в якості представника від ДНР і так званої "Луганської народної республіки" для переговорів з урядом за посередництва ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожПорошенко не делегував до Донецька Шуфрича й Медведчука - Чалий

Відео дня

Раніше в Раді національної безпеки і оборони України відмовилися говорити, яку сторону на тристоронніх переговорах по врегулюванню ситуації на Донбасі становлять лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук і нардеп від фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич, повідомляє РБК-Україна.

Нагадаємо, 23 червня в Донецьку відбулися мирні переговори у форматі "Україна-Росія-ОБСЄ". Їх проводили другий Президент України Леонід Кучма, посол Росії в Україні Михайло Зурабов, представник ОБСЄ, а також громадянин Росії, "прем'єр-міністр" ДНР Олександр Бородай і нардеп-сепаратист Олег Царьов.

Зазначимо, раніше Президент Росії Володимир Путін привітав інформацію про початок попередніх контактів лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука в Донецьку і Луганську.