REUTERS

Як повідомив радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко спецгрупою МВС під керівництвом полковника В'ячеслава Аброськіна в Дружківці вчора був затриманий заступник прокурора Радянського району міста Макіївки, який добровільно й активно співпрацював з групою терориста "Монгола".

Про це повідомляється на сайті МВС України.

Користуючись своїми зв'язками у прокуратурі Донецької області він "зливав" терористам інформацію про роботу спецгрупи МВС, якій Міністром Арсеном Аваковим було доручено розкрити терористичне підпілля, залишене після звільнення Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману.

Відео дня

Читайте такожБойовики намагаються проводити насильную мобілізацію в Донецьку - ІС

Завдання поставлене тепер вже екс-прокурору терористами, була - повідомити точно час і місце перебування спецгрупи МВС для наведення на неї груп бойовиків із метою повного знищення міліціонерів.

Однак завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам екс-прокурор був затриманий і сьогодні суд вже виніс йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою два місяці.

Затриманий активно співпрацює зі слідством, видаючи своїх прибічників і їх плани. Так, відразу ж після затримання він повідомив, про те, що за його наводкою терористи збираються затримати в Донецьку одного з заступників прокурора області з метою поповнити свої запаси високопоставлених заручників.