Кличко виповнилося 49 років / фото з сайту "Страна"

Київський міський голова Віталій Кличко в ніч на 19 липня відсвяткував своє 49-річчя.

Святкування розпочалося ввечері на відкритому просторі під супровід живої музики і з грандіозним салютом. Відео з дня народження опублікувала на своїй Facebook-сторінці солістка групи "Не говори маме" (don't Tell Mom cover band) Маришка Грін, яка разом зі своєю групою виступала на святі, передає ТСН.

На ролику дівчина зняла феєричний салют, який тривав близько хвилини. Під час дійства звучала відомий рок-хіт групи AC/DC Hells Bells.

Святкування пройшло на свіжому повітрі / фото з сайту "Країна"

Солістка групи встигла зробити селфі з Кличком, а також зазначила, що святкування проходило на березі Канівського водосховища. Судячи з коментарів у соцмережах, захід проходив на пляжному курорті клубного типу Senator Beach Club біля Переяслава-Хмельницького.

В кінці відео звучали привітання мера столиці. Ведучий закликав гостей зробити це хором, а також привітати Кличка особисто біля мікрофона.

Як повідомляв УНІАН, Кличко в День свого народження повідомив, що його старший син Єгор вирішив балотуватися на виборах мера столиці. Пізніше прес-секретар столичного мера заявила, що це був жарт.