Лероса можуть виключити з фракції СН / УНІАН

У парламентській фракції «Слуги народу» збирають підписи за виключення з її складу народного депутата Гео Лероса.

Читайте такожПерейменування областей, виборча система та зменшення кількості депутатів: Рада ухвалила порядок денний на четверту сесію

Про це у Facebook заявив сам Лерос. Інформацію в соцмережах також підтвердили нардепа СН Єлизавета Ясько та Ольга Василевська-Смаглюк.

Відео дня

Сьогодні Лерос з трибуни Ради виступив з критикою президента, заявивши, що «країна рухається у прірву», а у влади, з його слів, немає жодної державної стратегії.

Гео Лерос - хто це 

  • Гео Лерос потрапив до Ради у складі партії «Слуга народу», був позаштатним радником Володимира Зеленського. За діяльністю – режисер, арт-куратор.
  • У березні Лерос став учасником конфлікту з головою ОПУ Андрієм Єрмаком. Депутат оприлюднив відео, на яких брат Єрмака Денис нібито обговорює питання призначення людей на держпосади.відповідь Єрмак пригрозив Леросу розслідуванням, а його брат назвав записи «нарізкою».
  • САП відкрила провадження і передала її в СБУ. Невдовзі у Нацполіції, куди направили справу далі, заявили про відсутність корупційної складової.

Підпал авто Гео Лероса

  • У ніч на 29 серпня Гео Лерос заявив про підпал його автомобіля невідомими. Транспорт був припаркований біля житлової багатоповерхівки.  
  • У столичній поліції заявили, що працюють над встановленням причин загорання автомобіля.