Палиця наголосив, що мільйони українців виїхали за кордон / фото REUTERS

Безвізовий режим з країнами Євросоюзу призвів до відтоку кадрів з України.

Про це на з'їзді політичної партії "За майбутнє" заявив її лідер Ігор Палиця, повідомляє ТСН.

Читайте такожЛідер партії "За майбутнє" озвучив головне завдання політсили (відео)

Відео дня

"Нарешті ми зробимо, щоб українців, які виїхали за кордон - 4, 5 чи 7 мільйонів - повернулись сюди. Тому що безвіз - це гарно, але ми втратили найсильніші кадри, які в нас були, які поїхали працювати на інших людей, на інші країни - створювати ВВП скрізь, тільки не в Україні. І ми знаємо, що для цього робити, - і ми зробимо це обов'язково", - зазначив політик. 

Всеукраїнський З’їзд Політичної Партії «За Майбутнє»

27 серпня о 08:00 по вул. Лаврська (Співоче поле) відбудеться Всеукраїнський З’їзд Політичної Партії «За Майбутнє». У програмі заходу: • Представлення команд обласних організацій та кандидатів на посади голів різних рівнів; • Ухвалення рішення про участь у місцевих виборах 2020 року. • Презентація програмних засад партії. Серед спікерів заходу: Ігор Палиця – лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Тарас Батенко – співголова депутатської групи «ЗА МАЙБУТНЄ» у Верховній Раді. Борис Тодуров – кардіохірург, заслужений лікар України. Іван Чайківський, народний депутат від групи «ЗА МАЙБУТНЄ», аграрій. Ірина Суслова, очільниця Жіночого Руху «ЗА МАЙБУТНЄ», народна депутатка 8го скликання. Сергій Гусовський, депутат Київської міської ради.

Опубліковано Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» Середа, 26 серпня 2020 р.

Нагадаємо, у четвер, 27 серпня, о 08:00 на Співочому полі (вул. Лаврська) стартував Всеукраїнський з’їзд політичної партії "За майбутнє".