фото УНІАН

Інвестиційні няні» не потрібні, якщо працюють закони. Про це заявила народний депутат Юлія Світлична в інтерв'ю одному зі ЗМІ. На її думку, головне - що гарантує держава.

«Якщо гарантії на рівні держави дотримані, якщо є чіткі правила, зрозумілі закони, які виконуються, то не потрібні жодні «інвестиційні няні», не потрібно бігати за кожним інвестором або бізнесменом та вирішувати проблеми, пов’язані із судами, обленерго, фіскальною службою, митною службою», – зазначила Світлична.

На думку нардепа, у «ручному режимі» керувати державою неможливо, в той же час якщо в державі працюють закони, то інвестор буде зацікавлений у розвитку свого бізнесу в Україні.

Відео дня

«Все має працювати у комплексі й тоді інвестор буде заходити на будь-яку територію, незалежно від того, це Захід чи Схід, обласний чи районний центр», –наголосила Світлична.

На її думку, іноземних інвесторів найбільше непокоїтьневизначеність та непередбачуваність зміни умов в Україні.

Як повідомлялося, 15 березня Юлія Світлична була офіційно обрана народним депутатом України на проміжних виборах. За неї проголосували 30 тис. 194 виборців, що становить 77,55% від числа виборців, які взяли участь у голосуванні на окрузі №179. У даний округ входять місто Лозова, Зачепилівський,  Кегичівський,  Красноградський,  Лозівський і Сахновщинський райони Харківської області.