Нардеп після ДТП у Львові вирушив до Києва \ фото УНІАН

Народний депутат і колишній член фракції "Слуга народу" Олександр Юрченко після скоєного ДТП з бійкою у Львові вирушив до Києва.

Вже після того як поліція склала на нього протокол і відібрала права, нардеп на своєму "Мустанзі" з номером 1988 (рік народження Юрченка) помчав до Києва, передає strana.ua. Відео, як нардеп мчить по трасі на своїй машині, зняли інші водії.

ДТП з Юрченком у Львові

Відео дня

8 липня нардеп Юрченко потрапив у Львові у ДТП, як випливає з протоколу поліції, в стані наркотичного сп'яніння.

Повідомляється, що нардеп заднім ходом виїжджав з платної парковки в центрі міста і вдарив машину, яка в цей час стояла в заторі.

Після цього депутат на синьому Mustang зробив спробу втечі з місця ДТП, але не зміг цього зробити через заблокованість дороги іншими автомобілями.

Читайте такожДТП за участю Юрченка у Львові: потерпілий каже, що його викликають на допит

Водій іномарки, яка отримала пошкодження після ДТП, почав знімати нардепа на відео, але той кинувся на нього з кулаками і вирвав телефон.

Сьогодні голова партії "Слуга народу", перший заступник голови фракції " СН " Олександр Корнієнко закликав позафракційного народного депутата Олександра Юрченка, якого підозрюють в керуванні автомобілем у стані наркотичного сп'яніння, скласти мандат.