Владислав Сурков / REUTERS

Віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков розповів про істеричну поведінку екс-помічника президента РФ Владислава Суркова під час зустрічі лідерів «нормандського формату» в Парижі 9 грудня 2019 року.

Читайте такожВіце-прем'єр розповів про ставлення влади до українців, які отримали російські паспорти

Як пригадав в інтерв’ю «Главкому» посадовець, Сурков тоді стрибав і махав руками перед обличчям Андрія Єрмака – екс-помічника президента України.

Відео дня

«Суркова я в Парижі тільки бачив, коли той нервував, стрибав і махав руками перед обличчям Андрія Єрмака, а той як удав сидів спокійно і продовжував спілкуватися з французами і німцями», – розповів Резніков.

Зазначимо, наразі «українським напрямком» політики РФ замість Суркова займається заступник голови адміністрації Путіна Дмитро Козак.

Як  повідомляв УНІАН, раніше Резніков допустив, що наступна зустріч лідерів країн "нормандського формату" у Берліні може відбутися впродовж серпня.

"Можливо, наступний Берлін вже як зустріч політичних лідерів чотирьох країн "нормандського формату" за великим рахунком має відбутися після того, як буде зрозуміло, що виконаний Париж (домовленості лідерів після саміту, який відбувся 9 грудня 2019 року - УНІАН)", – заявив Резніков.