Скабєєва не оцінила футболку Гончаренка / колаж УНІАН

Народний депутат Олексій Гончаренко і відома російська пропагандистка Ольга Скабєєва влаштували заочну перепалку через футболку першого, яка не сподобалася другій написом на ній.

Все почалося з того, що Гончаренко розмістив у своєму Телеграм-каналі власне фото, на якому на ньому надіта біла футболка з написом "Less russian gas" ("менше російського газу"). У цій футболці Гончаренка помітили на полях ПАРЄ, сесія якої розпочалася у Страсбурзі.

"Путін - вбивця, газ - його зброя! Якою є наша стратегія боротьби проти Росії на цій сесії ПАРЄ?",- написав він.

Відео дня
Так виглядає футболка, яку не злюбила пропагандистка / Телеграм Олексія Гончаренка

На публікацію Гончаренка відреагувала Скабєєва - у своєму Телеграмі вона зазначила, що нардеп "забув одну букву" І написала свій варіант - "Bless Russian Gas!" ("Благослови російський газ").

Через деякий час Гончаренко їй відповів. "Олечка Скабєєва, у мене на футболці все написано так, як і повинно бути. І з цим згодні багато хто. А ось для вас в слові CRIMEA одна буква зайва. Адже у вашому випадку - це CRIME. І це теж ні для кого не секрет", - написавши він.

Як повідомляв УНІАН, раніше Скабєєва "згоріла" через військові навчання в Україні й проговорилася.

У понеділок, 27 вересня, в Страсбурзі почалася осіння сесія ПАРЄ, яка триватиме до 30 вересня.

Бюро Асамблеї відмовилося включити до порядку денного сесії дебати про політичні переслідування корінних народів в окупованому Росією Криму.