Михайло Подоляк спрогнозував протести в Росії проти Кремля / фото REUTERS

В Російській Федерації проти влади на чолі з президентом Володимиром Путіним може виступити дві категорії населення - ті, хто проти нацистської та людиноненависницької філософії російського керівництва, а також люди, які отримають проблеми з наповненням холодильника.

Тих, хто може влаштувати бунт проти влади через проблеми з холодильником, буде набагато більше, спрогнозував радник очільника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк в інтерв’ю на "Україна 24". 

"…хтось буде виходити саме з ідеологічних, світоглядних міркувань, і це дуже маленька кількість таких людей, які будуть розуміти, що для того, щоб зберегти… хоча б щось… від російської цивілізації в історичному розрізі, то потрібно буде виходити й казати: "Ні, ми не згодні. Ми не згодні з такою нацистською, людиноненависницькою філософією сьогоднішнього Кремля", - зазначив співбесідник.

Відео дня

Радник голови ОП вважає, що протести будуть поступово набирати оберти.

"Набагато більша частина вийде, коли вони отримають проблеми з холодильниками своїми, з животом своїм… вони будуть мати все менші можливості вгамувати свій голод…", - сказав Подоляк.

Нагадаємо, війська Росії вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого.

Спершу ворог бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирне населення, зокрема, в Києві, Чернігові, Харкові, Херсоні, Вінниці, Львові, Маріуполі, Одесі та Запоріжжі.

Низка країн покарали російську сторону за широкомасштабну агресію новими санкціями, з Росією почали призупиняти співпрацю відомі компанії, зокрема, McDonald's та Coca-Cola.

Після того, як РФ вдерлася в Україну, на російській території люди намагалися виступати проти війни, але мітинги жорстко придушували силовики.

Між українською та російською сторонами пройшло кілька раундів мирних переговорів, проте прориву поки немає. Радник очільника ОП Олексій Арестович попередив, що в голові у Володимира Путіна могла перемогти "партія війни".

Вас також можуть зацікавити новини: