фото прес-служби Рабиновича

"Ми ознайомилися з проектом бюджету, який в Раду внесла «банда Шмигаля». У ньому сказано, що народ буде продовжувати гинути з голоду, а на утримання президента замість 1 млрд виділено 1,36 млрд. Я прочитав і не повірив собі!» - зізнався парламентарій перед початком пленарного засідання в четвер, 17 вересня.

За словами Вадима Рабиновича "весь бюджет - це витрати на президентську вертикаль, силові органи і Генеральну прокуратуру, а інший народ повинен, м'яко кажучи, дохнути з голоду".

При цьому політик звернув увагу на важливий факт: "Прем'єр-міністр Денис Шмигаль – незаконний прем'єр, оскільки Верховна Рада не затвердила програму очолюваного ним уряду! Потрібно розуміти, що Шмигаль – «нуль», а реально Кабміном управляє Президент України Володимир Зеленський».

Відео дня

"Нинішній прем'єр-міністр, очевидно, просто влаштовує владу, тому що він нічого з себе не представляє. Шмигаль не розбирається в економіці, не розуміє, що робить. Влада, схоже, на допінгу хихикає, а ми слухаємо їхні виступи. Люди, який не розуміють в економіці, не можуть подати нормальний бюджет", – упевнений Вадим Рабинович.

Співголову фракції "Опозиційна платформа - За життя" та його колег обурює і той факт, що "такого нахабного ставлення до громадян ще не було за всю історію".

"Такого тотального обману і невиконання програми "зелених" ми не чекали, але "зелені кнопочки" вони такі... "мають право на помилку", як то кажуть! І ми – "Опозиційна платформа - За життя" - висновки зробили, робіть і ви, українці!" - закликав Вадим Рабинович.