Разумков часто дискутує з Зеленським / фото УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявляє, що є питання, з яких ведеться дискусія з президентом України Володимиром Зеленським.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив в інтерв’ю одному з телеканалів.

На запитання, чи підтримує він абсолютно політику глави держави, Разумков відповів: «По багатьох питаннях так. Є питання, по яких ми дискутуємо. Я впевнений, що саме в дискусії народжується істина».

Відео дня

На уточнююче запитання, чи в останній час таких дискусій побільшало, голова парламенту сказав, що «по-різному, і я думаю, що це нормальний робочий процес».

Читайте такожРазумков спантеличив мережу присвяченим роботі Ради відео

Разумков і Зеленський: розбіжності у позиціях

Як відомо, в останній час Разумков, зокрема не підтримав голосування з призначення Юрія Вітренка на посаду віце-прем’єр-міністра - міністра енергетики України, як це закликав фракцію зробити президент Зеленський.

Крім того він вносив, по суті, альтернативний законопроект до президентського щодо вирішення конституційної кризи, а також утримався при голосуванні за введення в дію рішення Ради національної безпеки та оборони про застосування санкцій проти народного депутата від партії «Опозиційна платформа - За життя» Тараса Козака та 8 компаній, які є засновниками телеканалів «112 Україна», «ZIK» і «NewsOne».