Леся Забуранна пояснила причини зростання рейтингу " Слуги народу "в Києві / прес-служба"Слуга народу"

Рейтинг партії "Слуги народу" в Києві за рік зріс майже вдвічі. Про це свідчать дані опитування соціологічної групи "Рейтинг" про суспільно-політичні настрої жителів столиці.

Рейтинг політсили з моменту виборів до Київради в жовтні 2020 року, коли "Слуга народу" отримала 7,53% голосів виборців, виріс майже вдвічі – до 13,3%, свідчать дані рейтингу.

Призначена навесні 2021 року голова Київської міської організації партії Леся Забуранна, коментуючи результати опитування "Рейтингу", висловила впевненість, що довіру жителів столиці вдалося завоювати завдяки активній роботі.

Відео дня

"Активно працюють народні та місцеві депутати, збільшено видатки з державного бюджету на проекти для столиці, триває партійне будівництво, відкриваються офіси у всіх районах Києва", - цитує політика прес-служба "СН".

Читайте такожПредставники "Слуги народу" в Києві виступили проти підвищення вартості проїзду в столиціЗа словами Забуранної, відкриття партійних офісів у столиці, що дозволило жителям звертатися в своїх районах з пропозиціями, проблемами і проханнями, наблизило політсилу до киян. Крім центрального офісу та відділень у Дніпровському та Солом'янському районах, планується відкриття в Деснянському, Подільському, Шевченківському, Оболонському та інших районах міста.

"Наша головна мета – відчутні зміни для кожного жителя столиці. Разом з депутатами Верховної Ради та Київради ми працюємо в двох ключових напрямках. Перший – відстоюємо спрямування коштів з державного і місцевого бюджетів на важливі соціальні та інфраструктурні проєкти для столиці, реєструємо законопроєкти. Другий – вирішуємо конкретні кейси та проблеми на місцях. Все це вплинуло на підняття рейтингу", – сказала очільниця київської міської організації партії "Слуга Народу".

Також Забуранна підкреслила, що на вимогу "Слуги народу" в 2021-му році істотно збільшилася субвенція з держбюджету на проекти для столиці. Зокрема, було виділено:

  • 500 млн грн – на будівництво залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро на залізничній дільниці Київ-Московський – Дарниця;
  • 40 млн грн – на програму "Спроможна школа для кращих результатів". Йдеться про оновлення 12 харчоблоків у школах;
  • 407,4 млн грн – на соціально-економічний розвиток. Кошти спрямували на капітальні ремонти 238 кричущих об’єктів у Києві – навчальні заклади, облаштування та закупівлю обладнання для лікарень.

Окремо Державний фонд регіонального розвитку в 2021 року спрямував 256,1 млн грн на реалізацію чотирьох глобальних проєктів у столиці, три з яких є екологічними.