Резиденцію Ляшко зняли з висоти пташиного польоту / фото УНІАН

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко у себе на ділянці в селищі Козин Київської області зайнявся розширенням господарського двору. Там з'явиться чотири нових об'єкти, в тому числі господарський блок. Крім того, політик вирішив облаштувати біля резиденції нову альтанку площею 87,2 кв.м.

Читайте такожКінозал, солярій та сауна: у мережі показали фото з резіденції, де оселився ЗеленськийБудівництво нових об'єктів на ділянці зняли з висоти пташиного польоту за допомогою квадрокоптера, передає «Страна».

Зазначається, що резиденція «радикала» знаходиться неподалік від Старообухівської траси, вона оточена багатометровим цегляним парканом, територія охороняється. Всього у власності у Ляшко близько 65 соток землі, є свій курник, а у дворі - сосновий ліс.

Недобудовані об'єкти в Козині Ляшко вказав у своїй електронній декларації за 2019 рік, яка опублікована на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Інше майно Ляшка

У своїй декларації політик також вказав, що володіє квартирою, дачею та офісом у Києві.

Ще у власності «радикала» є колекція монет, італійські меблі, чотири годинники, ювелірні прикраси та три автомобілі. Окремо Ляшко задекларував свої відомі вила.

Новини по темі