У Кабміні очікуються невеликі кадрові перестановки / фото УНІАН

У Кабінеті міністрів найближчим часом відбудуться кадрові ротації. За інформацією журналіста Дмитра Гордона, у відставку відправлять чинного міністра оборони Андрія Тарана, призначивши замість нього Олексія Резнікова - нинішнього віце-прем'єра з реінтеграції.

Про це журналіст заявив в ефірі каналу "Україна 24".

За його даними, на місце Резнікова буде призначена нардеп від "Слуги народу" Ірина Верещук. Раніше вона сама неодноразово натякала, що може стати міністром оборони. Перебування на чолі оборонного відомства Тарана Гордон назвав непорозумінням.

Відео дня

"Я знаю, що міністром оборони призначать Олексія Резнікова, а Ірину Верещук призначать віце-прем'єром з питань реінтеграції Донбасу. Це два прекрасних призначення... Тому що Олексій Резніков - блискуче підготовлена людина, я його добре знаю. Він прекрасно підійде на цей пост - діяльний, розумний, людяний, підготовлений, грамотний, юрист. Все, що можна хорошого сказати про людину, я говорю про Олексія Резнікова. Ірина Верещук - прекрасний політик, військовий, розумна жінка - все при ній. Тому два цих призначення влади дадуть одні плюси", - вважає він.

Як раніше повідомляв УНІАН, Верещук неодноразово заявляв про готовність очолити Міністерство оборони. Зокрема, влітку вона говорила, що це рішення виключно залежить від Зеленського як головнокомандувача. Зараз вона очолює підкомітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.