Володимир Путін і Сергій Шойгу / REUTERS

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу, який не з'являвся на публіці з 11 березня, нібито був присутній на нараді президента Росії Володимира Путіна з постійними членами Ради безпеки, стверджують російські ЗМІ з посиланням на прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова.

Як пише ria.ru, за його словами, Шойгу на нараді доповідав про бойові дії в Україні, які в РФ називають "спецоперацією".

"Були присутні Мішустін, Матвієнко, Володін, Медведєв, Патрушев, Колокольцев, Лавров, Шойгу, Бортніков, Наришкін і Сергій Іванов", – заявив Пєсков.

"Докладна розмова була по переговорному процесу з Україною. Було висловлено жаль у зв'язку з повільністю української сторони", – додав він.

Зникнення Шойгу: що відомо

23 березня російські журналісти-розслідувачі звернули увагу на зникнення з інформаційного простору Міністра оборони РФ Сергія Шойгу. В оточенні Шойгу стверджували, що у того – нібито хвороба серця.

Радник голови офісу президента України Михайло Подоляк назвав це зникнення Шойгу "цікавим", але зауважив, що з інформаційного простору зникли ще кілька ключових політичних фігур країни-окупанта.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив журналістам, що у міністра оборони Росії "зараз багато турбот".

Вас також можуть зацікавити новини: