Турчинов повідомив про співпрацю з Порошенком / фото УНІАН

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що очолить штаб політичної партії "Європейська солідарність".

Про це він написав у Facebook.

Турчинов заявив про необхідність єднання та консолідації "всіх відповідальних патріотичних сил, всіх, хто здатен професійно діяти в екстремальних умовах багатовекторної кризи".

Відео дня

Читайте такожТурчинов про заяву Путіна: "споконвічно російські" болота можуть легко поміститися у межах Московської області

"Україні потрібне мирне перезавантаження влади. Нашій державі потрібні відповідальні професіонали, здатні зупинити руйнацію економіки, захистити країну та примусити всіх рахуватися з національними інтересами сильної і незалежної України. Мене не цікавить депутатський мандат чи державні посади, але щоб допомогти об’єднавчому процесу та підготувати якісні кадри ефективних управлінців, я прийняв пропозицію очолити штаб, який створює провідна українська опозиційна політична сила "Європейська Солідарність", - написав він.

Як повідомляв УНІАН, раніше Турчинов розповів, як під час захоплення Криму дзвонив Путіну і блефував в розмові зі спікером Держдуми.