Радники лідерів "Нормандської четвірки" зустрілися у Києві / фото Офіс Президента

У Києві сьогодні ввечері розпочалася зустріч політичних радників лідерів України, Німеччини та Франції в рамках "нормандського формату".

Як повідомляє прес-служба Офісу президента України, в зустрічі беруть участь керівник Офісу Андрій Єрмак, радник канцлера Німеччини з питань зовнішньої політики Єнс Пльотнер і дипломатичний радник президента Франції Еммануель Бонн, які прибули в Україну з візитом.

Зазначається, що на початку зустрічі Єрмак привітав гостей у Києві та висловив сподівання на продуктивний і результативний діалог.

Відео дня
фото Офіс Президента

Як відомо, зустрічі в "нормандському форматі" не проводились уже більше року. Востаннє лідери "нормандської четвірки" зібралися на зустріч у форматі відеоконференції в листопаді 2020 року. До цього вони зустрічалися в Парижі у грудні 2019 року після трирічної перерви.

Читайте такожМЗС України засудило насильство у КазахстаніВлада України наполягає, що нинішній "нормандський формат" є неефективним і виступає за включення до переговорного процесу Сполучених Штатів Америки.

Вас також можуть зацікавити новини: