Кандидат у народні депутати від "Слуги народу" на проміжних виборах у 87-му одномандатному виборчому окрузі, спортсмен Василь Вірастюк подав документи до Центральної виборчої комісії.

Відео дня

Як передає кореспондент УНІАН, після передачі документів він зазначив, що тепер має оптимістичний та бойовий настрій.

"На 87-му окрузі 117 населених пунктів. Плануємо об'їхати кожен, поспілкуватися з громадою, зрозуміти проблематику регіону... І надалі – чекати дня виборів", - сказав Вірастюк.Читайте такожСилач Вірастюк розповів, чим займеться у Раді

Він також зауважив, що планує приділяти увагу, зокрема, питанням "ветеранського спорту". "А саме – реабілітації через фізичну культуру і спорт. Тому що саме ця сфера є найкращою в адаптації ветеранів до соціуму, до повсякденного життя", - пояснив Вірастюк.

Проміжні вибори у 87-му окрузі: що відомо

17 листопада 2020 року Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата Зиновія Андрійовича. Він входив до фракції "Слуга народу", обирався до парламенту у виборчому окрузі №87 Івано-Франківської області.

На місцевих виборах, які відбулися 25 жовтня 2020 року, Андрійович був обраний на посаду Надвірнянського міського голови Івано-Франківської області.

11 лютого з’їзд партії "СН" висунув Вірастюка кандидатом у народні депутати в окрузі №87.

Вибори в окрузі відбудуться 28 березня. У цьому окрузі від партії "Європейська солідарність" балотуватиметься волонтерка Маруся Звіробій (Олена Біленька), яку звинувачували в погрозах на адресу президента Зеленського. Також у 87-му окрузі від партії "За майбутнє" балотуватиметься Олександр Шевченко, від партії "Свобода" – екс-заступник голови Верховної Ради Руслан Кошулинський.