Прості пироги рецепт / фото ua.depositphotos.com

У воєнний час спостерігається дефіцит харчових продуктів, та й сил на складні багатокомпонентні страви в українців немає. УНІАН зібрав рецепти дуже ситних пирогів для всієї родини, які готуються з доступних в будь-якому магазині продуктів.

Простий пиріг з куркою

  • Куряче філе - 300 г.
  • Борошно - 50 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Молоко - 150 г.
  • Твердий сир - 50 г.
  • Розпушувач - 0.5 ч. л.
  • Сіль, приправи за смаком.

Куряче філе відварити до готовності і дрібно нарізати. Збити яйця з сіллю і молоком, додати борошно, розпушувач і приправу за смаком. У тісто викласти шматочки курки і тертий сир. Добре перемішати масу. Вилити у форму для випічки. Випікати пиріг 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Заливний пиріг з бужениною і сиром

  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 180 г.
  • Молоко - 150 г.
  • Розпушувач - 0.5 ч. л.
  • Масло - 150 г.
  • Сіль, спеції за смаком.
  • Буженина (шинка, шинка, ковбаса) - 100 г.
  • Сир - 80 г.

Буженину нарізати тонкими скибочками, сир натерти на тертці. Збити яйця з молоком і сіллю. Всипати борошно, додати розпушувач і м'яке вершкове масло. Перемішати тісто до консистенції густої сметани. У форму для випічки вилити половину тіста, викласти шар буженини і сиру. Потім залити другою половиною тіста. Випікати 40-50 хвилин при 180 градусах.

Відео дня
Простий яблучний пиріг / фото 1zoom.ru

Простий яблучний пиріг

  • Цукор - 1 стакан.
  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 1 стакан.
  • Розпушувач - 0.5 ч. л.
  • Яблука - 2 шт.

Яйця збити міксером з цукром до білої піни. Якщо яблука солодкі, то можна взяти менше цукру. Додати до яєць борошно і розпушувач, замісити тісто. Яблука розрізати на скибочки, вирізати серцевину. Форму для випічки змастити маслом і посипати сухарями. На дно викласти яблука і залити тісто. Випікати 40 хвилин при 180 градусах.

Вас також можуть зацікавити новини: