Прокуратура Києва запевняє, що відреагує належним чином на дії «Київводоканалу» в разі незаконного та необґрунтованого обмеження водопостачання жителям столиці.

Про це УНІАН повідомив прокурор м. Києва Євген БЛАЖІВСЬКИЙ.

«Ми обов’язково відреагуємо відповідно до чинного законодавства, якщо у діях «Київводоканалу» буде виявлено необґрунтовані та невмотивовані вчинки», - сказав він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, учора, 22 квітня, гендиректор «Київводоканалу» Ярослав ФІЛАТОВ не виключив, що ВАТ «АК «Київводоканал» можливо перейде на погодинну подачу води.

За словами Я.ФІЛАТОВА, причиною цього є катастрофічна ситуація з фінансуванням необхідних робіт у компанії. «Катастрофічно росте заборгованість перед «Київенерго», сьогодні вона становить 573 млн. грн. Розуміючи необхідність платити за це, - а ми неспроможні – не зрозуміло, що найближчим часом зробить керівництво цієї компанії стосовно «Київводоканалу». Найімовірніше, буде відключення наших насосних станцій, агрегатів, і знову ж таки в цій ситуації можлива навіть не погодинне, а повне припинення водопостачання міста», - заявив Я.ФІЛАТОВ.