Розробники презентували різні ідеї - від «вічного» блокноту до вінтажного фотоапарату.

Nuka – «вічні» блокнот і олівець

Читайте такожРобопси на безпілотних авто: у Лас-Вегасі представили новий спосіб доставки посилок

Блокнот зроблений з водонепроникного паперу, а олівець – зі сплаву п'яти металів. Власники канцелярії можуть робити записи в блокнот, а потім їх стирати і писати заново. Так, улюблений блокнот ніколи не закінчиться.

Rawr – «розумний» нашийник для собак

Він відстежує ряд показників домашнього вихованця. Його геолокацію, історію пересувань, фізичну активність, пульс та інше. Також пристрій обладнаний LED-світлодіодами, щоб не загубити собаку в темряві.

Jollylook - вінтажний фотоапарат, що проявляє фото

Jollylook відрізняється особливим зовнішнім виглядом – камера створена з переробленого картону. Також вона здатна моментально проявляти фотографії. Фотоапарат легко утилізується, він безпечний для навколишнього середовища.

Kwambio - 3D-принтер для друку керамічних виробів

Kwambio друкує на 3D-принтерах об'єкти будь-якої складності. Це можуть бути прикраси, посуд, предмети інтер'єру і навіть кісткові імплантати. За останній рік на фабриці надрукували понад 10 тисяч виробів для клієнтів з США та Європи.

FunLight - атракціон інтерактивних проекцій

Атракціон пропонує випробувати віртуальну реальність без будь-якого додаткового обладнання. Рухи людини контролюють інтерактивні датчики, які і передають світлові сигнали. Протестувати технологію можна в столичному ТРЦ Lavina Mall.