REUTERS

APK-файл для пристроїв на платформі Android і короткий опис нових функцій програми опубліковано на порталі Android Police, передає N+1.

Читайте такожGoogle заборонила редагувати карти через скандал з логотипом Android

Для визначення найбільш ймовірного пункту призначення функція Driving Mode аналізує історію попередніх маршрутів та історію пошукових запитів. Після того, як додаток визначить ймовірне місце прибуття, навігатор буде видавати стандартну в таких випадках інформацію про час в дорозі, щільність потоку і можливі маршрути. Раніше аналогічна функція аналізу поведінки користувача з'явилася в Google Now.

Відео дня

Оновлена версія програми доступна в магазині Google Play, однак функція Driving Mode за замовчуванням відключена і вимагає ручної активації. Як зазначає Android Police, відповідний пункт меню у налаштуваннях може взагалі бути відсутнім, тому може знадобитися перезапуск програми і навіть перезавантаження мобільного пристрою.

Раніше в додатку Google Maps з'явилася функціязіставлення часу в дорозі з часом роботи закладу, зазначеного у якості пункту призначення. Якщо місце, куди прямує користувач, буде зачинене до часу його прибуття, то програма видасть відповідне повідомлення при побудові маршруту.