Коли вийде новий айфон / depositphotos.com

Презентація нової моделі відбудеться 14 вересня о 20:00 за Києвом на офіційному сайті виробника. Ми розповімо про основні відмінності iPhone 13 від попередніх моделей смартфонів, а також відкриємо завісу таємниці і поділимося особливостями нових годинників - Apple Watch Series 7.

Дата претентації iPhone 2021 - де дивитись онлайн і що відомо про нову модель

Особливості нової моделі iPhone / depositphotos.com

Новий айфон презентують 14 вересня в 20:00 за Києвом на офіційному сайті apple.com.

В новій лінійці користувачі побачать чотири моделі смартфонів: iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max. Індивідуальний дизайн гаджета - так званий "чубчик" - візуальний фрагмент, який присутній у всіх нових моделях iPhone, починаючи з версії X.

Відео дня

Діагоналі екранів залишаться колишніми і складуть 5,4, 6,1, 6,1 і 6,7 дюйма. Також відомо, що iPhone 13 вийде в двох нових відтінках: матовому чорному і бронзовому. Додатково будуть доступні кольори Sunset Gold і Rose Gold.

Apple A15 Bionic - однокристальна система, на основі якої буде працювати і модель iPhone 13. Екран старших моделей буде підтримувати адаптивну частоту оновлення зображення від 1 до 120 Гц, що означає плавніше відображення зображення. 

Обсяг пам'яті в iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max дорівнюватиме 128, 512 ГБ і 1 ТБ. Придбати модель з енергонезалежним об'ємом пам'яті 256 ГБ не вийде. Крім того, нова модель буде підтримувати технологію швидкої зарядки потужністю 25 Вт.

Наявність лазерного далекоміру - ще одна "фішка" нової лінійки гаджетів від Apple.

Iphone 13 - характеристики і відмінності від iPhone 12

Чим новий iPhone відрізняється від інших моделей / depositphotos.com

Виробники стверджують, що особливих змін не передбачається, крім візуальних нюансів. Блок основної камери стане помітнішим і виділятися буде більше.

Візуальні відмінності моделей / news.mydrivers.com
  • iPhone 12 и iPhone 12 Pro - блок камери виступає на 1,5 - 1,7 мм;
  • iPhone 13 - на 2,51 мм;
  • iPhone 13 Pro - на 3,65 мм.
Якою буде товщина нового iPhone / news.mydrivers.com

Товщина корпусу нового iPhone не сильно буде відрізнятися від колишньої версії. В iPhone 12 і iPhone 12 Pro вона становить 7,4 мм, а в iPhone 13 і iPhone 13 Pro - 7,57 мм.

Додатково моделі Pro і Pro Max будуть оснащені поліпшеними настройками камери з підтримкою портретного режиму (розмиття фону) на фото і відео.

Читайте також"Купуй зараз, сплачуй потім": Apple почне продавати iPhone в розстрочкуЯкість зйомки теж порадує - гаджет оснастять штучним інтелектом, який сам буде підбирати найбільш оптимальний стиль зйомки в залежності від різних факторів.

Підтримка 5G - ще одна перевага моделі. Даний параметр буде підтримуватися в багатьох країнах Азії та Європи. Кажуть, що функція буде включатися тільки за необхідності - при завантаженні важкого контенту або стриммінгу. І ця обставина істотно піднімає цінник нової моделі iPhone в порівнянні з попередніми варіантами.

Always on display - ще одна функція нової моделі. Час, повідомлення, дата та інша системна інформація буде відображена на вимкненому екрані, як зараз це відбувається в Apple Watch.

Осіння презентація Apple 2021 - особливості гаджета 

Довгоочікувані новинки гаджетів Apple / УНІАН

Експерти підрахували, що за підсумками біржової сесії, яка відбулася 30 серпня, компанія Apple досягла історичного максимуму. Техногігант має всі шанси стати першою компанією в світі, ринкова вартість якої дорівнює $3 трлн.

Причиною такого стрибка акцій багато хто вважає інформацію про те, що новий iPhone 13 буде підтримувати супутниковий зв'язок. Додатково з'явилося повідомлення про те, що Apple прийшли до певної угоди з розробниками, щодо додатків, розміщених на App Store і вимог до них.

Apple Watch Series 7 - яким буде новий годинник

Цілком можливо, що на презентації iPhone 13 компанія покаже і нову модель годинника - Apple Watch Series 7. 

Дизайн аксесуара буде відрізнятися від попередніх моделей - краї стануть більш плоскими, як на iPhone і iPad. Розміри екрану збільшаться до 41 і 45 мм. Область екрану збільшиться на 20-30%.

На даний момент про технічні характеристики нової моделі годинників відомо мало, але, швидше за все, акумулятор стане більше, оновиться модуль бездротового зв'язку і надширосмуговий модуль U1. Нові датчики, як кажуть, не з'являться.

Вас також може зацікавити: