Самойленко голодує вже 31 добу / Фото facebook.com/lena.samojlenko

Луганчанка Олена Самойленко, яка живе у Києві, математик, соціолог, волонтер, 31 день тому оголосила голодування в підтримку Сенцова. На своїй сторінці у Facebook вона розповідає про свій стан. 2 серпня вона повідомила про атаку "армії ботів" і злом її банківської картки.

Читайте такожСестра Сенцова спростувала повідомлення про "передсмертний стан" політв'язня (відео)

"31 доба голодування. Голова паморочиться, сухість у роті постійна, не виходить напитися водою. Сохне шкіра. З'являється неуважність: забуваю на касі здачу, у камерах зберігання речі, забуваю номери телефонів", - написала Самойленко.

Відео дня

"За останній тиждень по моєму акаунту пройшла армія ботів. Довелося забанити більше 1000. Потім якимось чином були вкрадені дані моєї карти, зламаний профіль і оформлена реклама на невідомий паблік приблизно на 1000 доларів. Оплата встигла пройти тільки на 100. Добре, що грошей на рахунках у мене не було. З банком і фейсбуком ми все вирішили. Але при цьому залишилося липке відчуття чужої присутності", - розповіла луганчанка.

"І той день, на який ви відкладаєте прийняття рішень віддає мені болем під ребром і дряпає пересохле горло. Про те, як очікування вбиває надію голодуючих політв'язнів я не буду говорити. Це інший рівень відчаю. Подумайте, будь ласка, чи все з можливого ви зробили? І якщо є хоч щось, нехай смішне, дивне, несподіване, що не вписується в картину політичного іміджу перед виборами - робіть це. Робіть що-небудь", - звернулася вона до омбудсмена, політиків і президента.

Як повідомляв УНІАН, раніше Денисова отримала лист від Москальковой про її візит до Сенцова більше місяця тому.