УНІАН

Національна поліція планує вирішувати проблемні питання у сфері пасажирських перевезень не тільки працюючи з водіями, але й з керівниками автотранспортних підприємств, що випускають транспорт на лінію.

Про це 14 серпня заявив голова Нацполіції під час наради під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, передає прес-служба НПУ.

Читайте такожВ ході перевірок поліція виявила 50 нетверезих водіїв пасажирських автобусів

Відео дня

"Ми не хочемо фіксувати постфактум, чому сталося ДТП. Потрібно вирішувати ці проблемні питання, які виникають систематично, не тільки з водіями, але й з керівниками автотранспортних підприємств, що випускають транспорт на лінію. Підкреслюю необхідність посилення адміністративної профілактики в цій сфері", - зазначив Сергій Князєв.

Він дав розпорядження всім керівникам обласних підрозділів на місцях провести зустрічі з керівниками автотранспортних підприємств з метою вирішення питань та поліпшення ситуації на дорогах у сфері пасажирських перевезень.

З 23 липня на території країни проводяться комплексні превентивні заходи під умовною назвою "Перевізник". Їх метою є забезпечення безпеки дорожнього руху та зменшення ДТП за участю пасажирського транспорту, які призводять до загибелі великої кількості людей.