Актор взяв участь у виставі "У Борисці чогось немає" / Instagram Єгор Крутоголов

Актор і художній керівник "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у ДТП, що забрало життя Марини Поплавської, 15 і 16 грудня вийшов на сцену разом з відомим російським колективом "Квартет І". Актор взяв участь у виставі "У Борисці чогось немає".

На своїй сторінці в Instagram артист розповів, що колектив за свою згуртованість та дружбу, дуже нагадав йому колег з "Дизель Шоу" тільки через 10 років.

Читайте такожЗірка "Дизель шоу" показавши, як заново вчиться ходити після трагічного ДТП (відео)

Відео дня

"Я вдячний долі за те, що мені довелося грати у виставі, яка вразила мене більше, ніж будь-що на театральній сцені. "У Борисці чогось немає" - це вистава Квартету І, яку навряд чи можна порівняти з чимось іншим. Це унікальна історія, зіграна унікальним колективом, кожна одиниця якого є унікальною. Я б хотів подякувати за довіру, підтримку і честь грати з вами на одній сцені і при цьому відчувати себе рівним. За ці 2 дні і дві вистави я не просто проникся, я полюбив цей легендарний колектив, який так схожий на мій, тільки через 10 років", - розсипався у словах подяки актор.

Як повідомляв УНІАН, 20 жовтня під Києвом сталося ДТП, в якому зіткнулися автобус з артистами "Дизель Шоу" і вантажівка. Аварія сталася вранці на Житомирській трасі. В результаті ДТП померла улюблениця публіки Марина Поплавська.