Ілюстрація / REUTERS

Київський районний суд Одеси сьогодні засудив подружжя до 15 років позбавлення волі за жорстоке вбивство майстра манікюру.

Як повідомили УНІАН у суді, винесено вирок подружжю, яке обвинувачується в жорстокому вбивстві і розбійному нападі (п.6, п.12 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України). Злочин скоєно 28 вересня 2016 року.

Як повідомляється, загибла працювала майстром манікюру і педикюру. До неї для корекції манікюру на названу дату записалася її постійна клієнтка. Зазначається, що майстер працювала у квартирі, в якій проживала в Одесі по вул. Комарова. Клієнтка прийшла зі своїм чоловіком.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі під землею виявили ємність з двома людськими скелетами

«Подружжя завчасно підготувалося до злочину, взявши з собою металевий предмет. Дочекавшись, коли жінка закінчить манікюр, обвинувачений підійшов ззаду і завдав їй удар металевим предметом по голові. На крики потерпілої відреагували сусіди, які й викликали поліцію», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що обвинувачені, побоюючись, що їх можуть викрити, вирішили вбити жінку - завдали їй 19 ударів по голові, після чого задушили мотузкою.

Після того, як жінка перестала подавати ознаки життя, з неї зняли золотий ланцюжок, сережки, кільце, забрали гроші і перенесли тіло в кімнату на ліжко, накривши ковдрою.

«Незабаром до квартири постукали працівники поліції і вимагали відкрити двері. Одна підозрювана через закриті двері заявила, що є власницею квартири, і між нею і чоловіком сталася сварка. У той час, як обвинувачена вела переговори з працівниками поліції, чоловік встиг вимити руки і перевдягнутися », - повідомили в суді.

Коли чоловік вийшов з квартири, його затримали співробітники поліції. У відділенні встановили його особу і, переконавшись, що він не притягується до кримінальної відповідальності і не перебуває в розшуку, спочатку відпустили. Затримали підозрюваних пізніше.

Зараз, розглянувши справу, колегія суддів визнала обвинувачених винними в скоєнні кримінального злочину. Кожному з них призначили покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Як повідомляв УНІАН, у вересні 2016 року в Одесі в одній з квартир на вулиці Комарова була виявлена мертвою жінка, 1978 року народження. Повідомлялося, що зловмисники вбили жінку з особливою жорстокістю, завдавши множинні тілесні ушкодження.