Гендиректор УНЛ Бочковський: «У 2018 році наша компанія виплатила призів на 568,79 млн гривень»

Про це повідомив генеральний директор компанії Андрій Бочковський.

«Напевно, немає українця, який нічого б не чув про класичну лотерею - настільки популярну гру мільйонів. Однак, не всі знають, які суми виграють ті, хто вирішує випробувати свою удачу. Шанс виграти в лотерею УНЛ може випасти в будь-який момент, а тим більше, коли на кону джекпот вже більший 24 мільйонів гривень. Тому українці грали і вигравали: не багато, і не мало - 568 785 943 гривень. Це загальна сума виграшів по числових ( «Супер лото», «КЕНО», «Максима» і лото «Трійка) і моментальних лотереях від УНЛ. До того ж головний і найбільший джекпот України продовжує чекати свого щасливчика», - зазначив він.

Як повідомив Бочковський, найбільша кількість виграшів відбулася в «Супер Лото» - сумарні виграші склали 38,99 мільйонів гривень

Відео дня

«Всесвітньо відома лотерея «КЕНО» роздала своїм гравцям 34,38 мільйонів гривень. Лотерея «Максима», в якій виграти простіше за рахунок кількості вгаданих куль, подарувала 14,54 мільйонів гривень. А швидка і улюблена для багатьох за простоту і доступність лотерея «Трійка» поповнила бюджети гравців на 4,67 мільйонів гривень. Решта суми з 568 мільйонів гривень була виплачена за виграші в моментальних і електронних лотереях», - заявив генеральний директор УНЛ

У листопаді на сайті УНЛ стартували нові анімаційні моментальні лотереї і всього за неповних 2 місяці вже встигли порадувати гравців на 1,89 млн гривень призів.

Як підкреслив Бочковський, Українська Національна Лотерея дотримується принципу відкритості та прозорості, тому суми виграшів абсолютно доступні.

«Технологічність в УНЛ за 2018 рік досягла відмінних результатів. Ми автоматизували багато процесів і створили додаток для Android. На підході мобільний додаток для Apple і безліч інших новинок. Наступного тижня ми запускаємо оновлену версію сайту unl.ua, який стане одним з кращих сайтів у Європі за доступністю, функціоналом, зручністю, інтерфейсом та впровадженням новітніх технологій в online. Тепер гравцям ще зручніше вигравати і відстежувати придбані лотерейні квитки», - повідомив гендиректор УНЛ.

Раніше, Українська національна лотерея спільно з Міжнародною антинаркотичної асоціацією розробила і представила книгу «Ігроманія: сучасні реалії та шляхи подолання», що спрямована на вивчення і попередження проблеми ігрової залежності.