19-20 числа існує велика небезпека отруєнь і виникнення епідемій, каже астролог / фото rabstol.net

Астролог Влад Росс розповів про небезпеки та можливості поточного тижня.

За словами Росса, початок тижня - 18-19 лютого – дні, коли можна здійснити просто наполеонівські плани, оскільки буде вітатися розмах у нових починаннях – ці справи приведуть до успіху, передає "Главред".

"У ці дні Місяць буде в тригоні до планети щастя Юпітера, а також до Урану, що обіцяє нові вдалі проекти та плани, які увінчаються хорошими результатами. Не бійтеся в ці дні ризикувати, наважуватися на авантюри, ставити багато на карту – це приведе до успіху. Можете сміливо грати в лотерею – будете у виграші, робити ставки на улюблені команди – везіння посміхнеться вам, а не букмекерам. У ці дні можуть бути різні приємні несподівані ситуації", - розповів Росс.

Відео дня

Астролог нагадав, що 19 лютого на нас чекає повний місяць, в аурі якого буде залишатися ще й 20 лютого.

"У цей час можливе розголошення різного роду таємниць, виявлення брехні, зради друзів, виявлення зрад дружин або чоловіків. Однак це найкращий час для розслідувачів та детективів. Крім того, це буде найгіршим часом у місяці для здійснення покупок, тому що Меркурій буде в з'єднанні з Нептуном. Вкладення коштів у будь-що у цей час буде закінчуватися нічим, все це буде йти, як пісок крізь пальці", - додав експерт.

Читайте такожЗагрожує втрата грошей або звільнення: астролог попередив про небезпечний період

Крім того, 19-20 числа існує велика небезпека отруєнь і виникнення епідемій.

"Потрібно бути готовими: у ці два дні буде найбільша кількість викликів швидкої допомоги, особливо часто проблеми зі здоров'ям можуть виникати в ці дні у зв'язку з порушенням кровотворних функцій організму, стрибками тиску і збоями в роботі серця. Плюс – це буде найбільш несприятливий час для вживання алкоголю. І тим, у кого на ці дати випадають дні народження, я б радив перенести святкування з цих чисел – занадто високий ризик алкогольних отруєнь", - зазначив Росс.

Кінець тижня, за словами Росса, буде успішним для кохання та фінансів.

"21-25 лютого у нас буде спостерігатисяз'єднання Венери і Плутона, яке принесе величезне щастя в коханні та сексі. У цей час також можливий колосальний фінансовий успіх, проте дійти до нього можна тільки інтуїтивно, бо логіку варто вимкнути в цей час. Цей період чудово підходить для того, щоб матеріалізувати своє везіння в майбутньому. Сприятливий він також для укладення шлюбів, кохання, роботи над взаєминами, зміцнення союзів", - резюмував він.

Раніше Влад Росс склав гороскоп на лютий-2019 і назвав щасливчиків і невдах місяця. За його словами, головним аусайдером лютого стане Козеріг, а найбільше пощастить Водолію.