Планується знеструмити водонасосну станцію «Південна» / фото: УНІАН

В Одесі через аварію в електромережах відключать від водопостачання та електрики майже півміста.

Як повідомили УНІАН у прес-службі компанії «Інфоксводоканал», сьогодні о 23.00 відключать від водопостачання два з чотирьох районів міста - Київський і Малиновський, а також частину Овідіопольського району Одеської області.

Читайте такожВ Одеській області буревій зірвав дах з дитячого садку (відео)

Відео дня

У зв'язку з проведенням Південним РЕМ аварійно-відновлювальних робіт на підстанції буде знеструмлено водонасосну станцію «Південна». «З цієї причини з 23:00 12 березня до 7:00 13 березня буде припинено подачу води жителям Київського та Малиновського районів міста, а також знижено тиск води у Приморському районі», - повідомили в компанії.

Крім того, буде відсутнє водопостачання в частині Овідіопольського району - житлових масивах «Чорноморка», «Дружний» і «Райдужний», смт «Таїрова», селища Іллічівськ, Улянівка, Червоний Хутір і Совіньйон - 1,2,3.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 12 березня, в Одесі через обрив високовольтної лінії електропередачі без електрики залишилися кілька мікрорайонів. Зокрема, вранці сталася аварія в Київському районі міста - на площі Незалежності обірвався провід 110 кВ.

У компанії «Одесаобленерго» повідомили, що для ремонту цієї ночі енергетикам доведеться відключити всіх абонентів, які замикаються на ПЗС (південно-західну підстанцію) обленерго.