В Азію артист виїхав кілька місяців тому / Instagram

Зірка 90-х Андрій Губін кинув роботу і переїхав в Таїланд з коханою.

Про це повідомляє "СтарХіт".

В Азію артист виїхав кілька місяців тому. І, як виявилося, не один.

Відео дня

«Майже весь час співак проводив у компанії своєї дівчини, розповідає турист Ігор, який відпочивав по сусідству. - Симпатична, струнка білявка, молодше його, познайомилися в Уфі. Правда, жили хлопці в різних готелях. Вона — в одному з нами, а Андрій постійно змінював локації, але щоранку приїжджав до коханої на велосипеді. Іноді разом влаштовували пробіжки уздовж океану. Розповів, як у Таї потрапив в аварію на мотоциклі, коли їздив по провінціях. Поділився, що найбільше подобається район Крабі, - мовляв, народу менше. До речі, нормальний мужик, ніяких психічних відхилень не помітив».

Instagram
 

Читайте також"Фантомас": Ані Лорак налякала мережу своєю посмішкою (фото)Нагадаємо, що кілька років тому Андрій розповів про хвороби неврологічного характеру, через яку у нього виникають сильні спазми м'язів обличчя та очей.

Артист говорив, що знаходиться не в формі, тому що «болячки переважають у його житті». Він зазначав, що з ранку до ночі хворіє, тому і не хоче виходити на публіку і розлюбив фотографуватися, хоча шанувальники його впізнають і постійно просять заповітне селфи.

Співак, дійсно, виглядає дуже постарілим.

Як повідомляв УНІАН, Лорак похвалилася знімком із зіркою Голівуду і Кіркоровим.