Фірма-підрядник зобов'язується до 31 грудня 2019 року ліквідувати 4150 м3 деревини \ УНІАН

Департамент житлового господарства Харківської міської ради уклав угоду на 11 млн грн з КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» на обрізку та знесення дерев.

Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр з посиланням на портал електронних закупівель ProZorro. За даними з відкритих джерел, одразу після підписання угоди суму договору знизили до 7,9 млн грн, передає Kharkiv Today.

Згідно документів, супроводжуючих операцію, фірма-підрядник зобов'язується до 31 грудня 2019 року ліквідувати 4150 м3 деревини. Зазначимо також, що 25% всіх дерев, що підлягають знесенню, мають діаметр стовбура 80 см.

Відео дня

За інформацією з відкритих джерел, єдиним конкурентом фірми-переможця було підприємство «Престиж Строй Сервіс». Зазначимо, що раніше ця фірма фігурувала у розслідуванні Харківського антикорупційного центру та її пов'язували з заступником директора КП «ХРСП» Ігорем Шкурко. За інформацією ХАЦ, директор цього комунального підприємства, Семен Сирота, фігурує в судовому розгляді в якості підозрюваного у справі про розкрадання бюджетних коштів.