У авіакатастрофі в Шереметьєві загинув кримчанин, повідомляють соцмережі / Facebook -Штирлиц - инфо / shtirlitz.info

В результаті авіакатастрофи в московському аеропорту Шереметьєво разом з дружиною загинув кримчанин Роман Власов – матрос, який перейшов на бік окупантів після анексії Криму.

Читайте такожКатастрофа в Шереметьєво: Клімкін прокоментував інформацію про постраждалу українку

Про це повідомляється на сторінці «Штирлиц – инфо» офіцера ЗСУ Анатолія Штефана "Штірліца". 

Відео дня

«Кримчанін Роман Власов загинув разом з дружиною під час пожежі в Шереметьєво. Роман Власов зрадник який перейшов на бік окупантів після анексії Криму. Летів до місця подальшого проходження військової служби - крейсер "Адмирал Кузнецов" у м.Североморськ», – йдеться в публікації.

Наводяться також фото загиблого та його профіль на сайті «Миротворець».

Як повідомляв УНІАН, літак «Аерофлоту» Sukhoi SuperJet 100, який здійснив аварійну посадку в аеропорту «Шереметьєво» 5 травня, прямував з Москви до Мурманська. Всього на борту літака знаходилися 78 осіб - 73 пасажири і п'ять членів екіпажу. При посадці на борту почалася пожежа.

В результаті катастрофи загинула 41 людина. За фактом аварійної посадки і загоряння літака порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 263 Кримінального кодексу РФ («Порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб»). Основна версія загоряння на борту літака - потрапляння блискавки.