Підозрюваного у замаху на життя двох поліцейських в Великомихайлівському районі взято під варту \ Фото УНІАН

В Одеській області суд ухвалив рішення арештувати зловмисника, який стріляв у поліцейських, які прибули на виклик.

Читайте такожВ Одеській області суд заарештував чоловіка, який стріляв у нардепа Урбанського

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, таким чином суд задовольнив клопотання прокуратури. 42-річного підозрюваного у замаху на життя двох співробітників поліції в Великомихайлівському районі взято під варту.

Відео дня

«Як з'ясувалося, на початку травня, прибувши в село Гіржеве на виклик за інформацією про побиття місцевої жительки, патрульні поліцейські виявили нетверезого громадянина. У грубій формі чоловік відмовився спілкуватися з правоохоронцями і почав ховатися в будинку», - повідомили в прес-службі.

За даними прес-служби, після спроби поліцейських наблизитися до будинку, чоловік відкрив вогонь - 5 разів стріляв у бік поліцейських, влучивши у службовий автомобіль.

Проти чоловіка порушено кримінальну справу за ст. 348 Кримінального кодексу ("посягання на життя співробітника правоохоронного органу").

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років або довічне ув'язнення.

Як повідомляв УНІАН, 5 травня в поліції заявили, що розшукують Павла Чумаченка, 1977 року народження, який обстріляв автомобіль з поліцейськими в селі Гіржеве Великомихайлівського району Одеської області. Цього тижня чоловіка затримали.