Петровця також взяли під варту без альтернативи внесення застави \ Фото УНІАН

Суд постановив взяти під варту на два місяці без альтернативи внесення застави патрульного поліцейського Володимира Петровця, який є одним з підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика Кирила Тлявова.

Читайте такожВбивство 5-річного хлопчика під Києвом: підозрюваного поліцейського взяли під варту

Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення за клопотанням прокуратури Голосіївський райсуд Києва ухвалив сьогодні.

Згідно з рішенням суду, Петровець утримуватимуться під вартою терміном на 60 діб - до 30 липня включно.

Дана ухвала, як і ухвала щодо обрання запобіжного заходу іншому підозрюваному Івану Приходьку, може бути оскаржена впродовж 5 днів у Київському апеляційному суді.

Як повідомляв УНІАН, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди.

Вони влучили у 5-річного хлопчика, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.

Патрульні підозрюються у грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу) та в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу).

Сьогодні раніше суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави іншому підозрюваному – Приходьку.