У поліції розповіли про версію з травмою голови у хлопчика \ facebook.com/mvs.gov.ua

Начальник кримінальної поліції Київської області Андрій Небетов розповів, як з'явилася версія про травму голови у 5-річного Кирила Тлявова.

Читайте такожПетарди, дим та дитячі іграшки: у Переяславі біля будівлі поліції сталися сутички (відео) 

За його словами, таку версію лікарі озвучили слідчо-оперативній групі, коли вона прибула у медичний заклад. Крім того, про отриману травму голови після падіння також повідомляли мама і бабуся хлопчика.  

Відео дня

"Потім слідчо-оперативна група виїхала на місце, опитала свідків і з'ясувала, де цей камінь. Його вилучили і долучили його до справи", - каже Небетов.

Кулю у голові дитини після проведених аналізів і рентгену виявив нейрохірург, якого викликали з Києва. Коли про це повідомили поліцію, то слідчо-оперативна група знову поїхала на місце події.

"Зрозуміли, що стався кримінальний злочин. Почали о 23:30 проводити додаткові огляди. Під час них керівник поліції разом зі співробітниками знайшли місце, де стріляли по пляшках", - повідомив він.

Кримінальне провадження перебуває у Державному бюро розслідувань. Поліція не розслідує справу, оскільки у злочині обґрунтовано підозрюються працівники поліції.

Про це Небетов розповів під стінами поліції в Переяславі, де відбувалася акція протесту "Безкарність вбиває".